INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25000.-FT FELETTI RENDELÉSEKRE!

Fieldmann Elektromos fűnyíró 1800 W FZR 2040-E

cikkszám: 50001549
Normál kiszállítás: szeptember 21 - szeptember 23
42 990Ft
KÉSZLETHIÁNY
  • Teljesítményfelvétel 1 800 W
  • A fűnyírás szélessége 420 mm
  • A kosár térfogata 50 l
  • A vágási magasság 25/85 mm
  • Ajánlott max. munkaterület 900 m2

Elektromos fűnyíró 1800 W FZR 2040-E:

Minőség : 1 osztály

A jelenlegi legnagyobb teljesítményű modell a Fieldmann kínálatában. Az 1 800 W teljesítményű villanymotor, és 420 mm-es vágási szélesség kiterjedtebb felületeken is alkalmas a gyep ápolására.

A nagy térfogatú műanyagkosár telítettségjelzővel van ellátva, valamint egy nyelvvel, ami ürítéskor megakadályozza, hogy a levágott fű a gyepre hulljon.

A vágási magasság beállítása központilag történik, és 25 - 85 mm között 11 fokozatból lehet választani. Mivel a motorkapcsoló az egész fogantyút végigéri, mind jobb, mind bal kézzel kezelhető.

A fogantyú magassága hozzáigazítható a kezelőhöz, és a tárolási hely minimalizálása érdekében a fogantyú teljes egészében lehajtható. A javasolt vágási felület 900 m2.

   

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X