INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Fieldmann Akkumlátoros fúró -csavarozó FDUV 50101

cikkszám: 50002124
Normál kiszállítás: április 19 - április 24
11 490Ft
KÉSZLETHIÁNY
  • Akkumlátor: 18 V / 1300 mAh Li-Ion
  • Nyomaték 35 Nm
  • Akkumulátor nélkül

Fieldmann Akkumlátoros fúró -csavarozó FDUV 50101:

Minőség: 1 Osztály

Két sebesség fokozat, 19 nyomatékfokozat, 1 fúrási szint, 3 szintű LED-es töltöttségjelző, maximum fúrófej átmérő 13 mm,  jellemzi a FDUV 50101 típusú fúró-csavarozót.

Az akkumulátor töltöttségi szint jelzése mellett egy LED lámpát is találunk, mely a fúrni, illetve csavarozni kívánt anyagok tökéletes megvilágítását teszi lehetővé.

 

   

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X