INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Sencor Húsdaráló SMG 4382

cikkszám: SMG 4382
Normál kiszállítás: szeptember 29 - október 4
27 000Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Húsdaráló SMG 4382:

A Sencor SMG 4382 Húsdaráló akár 1,65 kg húst is képes ledarálni egy perc alatt, mindezt a tartós acél vágókéseinek köszönhetően. 

Háromféle vágótárcsa: finom (4,2 mm), közepes (7,4 mm) és durva (ovális forma)

Szederfélék, citrusok és más puha gyümölcsök, illetve zöldségek préselésére is alkalmas az eszköz. Kolbásztöltő feltéttel, illetve gyümölcs és zöldség reszelő feltéttel is rendelkezik.

Visszafelé működés funkcióval is el van látva. 

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X