INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Sencor Kenyérpirító STS 32BL

cikkszám: STS 32BL
Normál kiszállítás: június 7 - június 12
6 885Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Kenyérpirító STS 32BL:

Alkalmas a vékony és vastag szeletek pirításához egyaránt. Magas kiemelés funkció az apróbb kenyérdarabok könnyű kivételéhez. Időzítő - 6 állítható pirítási intenzitási szint teszi még hatékonyabbá a piritót. Két pirítónyílás, 2 szelet kenyér egyidejű pirításához.

Három funkció: • újra melegítés (jelzőfénnyel) • azonnali kivétel, a pirítási idő lejárta előtt is • kiolvasztás (jelzőfénnyel)

Könnyen tisztítható, mivel kihúzható morzsatálcával van ellátva. 

Teljesítmény: 800W

   

   

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X