INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Sencor Kenyérsütő SBR 1031WH

cikkszám: SBR 1031WH
Normál kiszállítás: március 26 - március 29
17 500Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Kenyérsütő SBR 1031WH:

A kenyérsütő teljes mértékben automata működésű házi kenyérsütő, így nagyon egyszerű vele a munka.  12 előre beállított sütőprogram közül lehet választani. Ezen kívül egyedi program dzsem- és lekvár főzéshez is, illetve egyedi program kizárólag tészták készítéséhez (pl. pizzához, bagetthez, kiflihez, fánkhoz, stb.)

A kék háttér világítású LED kijelző mutatja a hátralévő sütési időt

Maximális vekni tömeg 900 g

Választható vekni tömeg (450 g, 700 g, 900 g)

A kenyérsütő 20 perces memóriavédelemmel van ellátva áramkimaradás esetére. 2 vekni pirítottsági fokozat (világos / sötét) állítható be.

Melegen tartó funkció a sütés befejezését követően akár 60 percig.

Könnyű tisztítani, illetve biztonságos hiszen csúszásmentes talpai vannak. 

Mellékelt tartozékok: receptek, mérőpohár, mérőkanál, kampó a dagasztófej kenyérből való kiemeléséhez

Névleges fogyasztás 480-580 W

Tápkábel hossz: 1 m

Méret (szélesség x mélység x magasság): 276 x 280 x 320 mm

Tömeg: 4,2 kg

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X