INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Sencor Vízforraló

cikkszám: SWK 102BL
Normál kiszállítás: március 26 - március 29
3 005Ft
KÉSZLETHIÁNY

Vízforraló Térfogat 1,0 l Vízszintjelző. 

Kivehető és mosható szűrő tesz lehetővé a szennyeződések és lerakódások felfogását. Tápkábel tároló a vízforraló talpában. Fedõ biztonságosan rögzíthető zárt helyzetben.

Háromszoros biztonsági védelem: Túlmelegedés elleni védelem víz nélküli bekapcsolás esetén, Önműködő kikapcsolás talpról levétel esetén, Önműködő kikapcsolás a forráspont elérése után.

Megfelelő halláskárosult ügyfeleknek is (működésjelző kontrollfény)

Fogyasztás: 900 W. A tápkábel hossza: 0,7 m, Méret: (szélesség x mélység x magasság): 212 x 110 x 205 mm, Tömeg állvány nélkül: 410 g Feszültség és frekvencia: 220-240 V, 50/60 Hz

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X