INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

SENCOR VÍZFORRALÓ SWK 1710SS

cikkszám: SWK 1710SS
Normál kiszállítás: március 26 - március 29
6 885Ft
KÉSZLETHIÁNY

SENCOR VÍZFORRALÓ SWK 1710SS:

 

Űrtartalom: 1,7 l

A kivehető és mosható szűrő a szennyeződések és lerakódások felfogására szolgál.  Tápkábel tároló a talpban. Fűtőtest alj nemesacélból készült, rejtett fűtőspirállal.

Háromszoros biztonsági védelem: • Túlmelegedés elleni védelem víz nélküli bekapcsolás esetén • Önműködő kikapcsolás talpról levétel esetén • Önműködő kikapcsolás a forráspont elérése után

Megfelelő halláskárosult ügyfeleknek is, mivel működésjelző kontrollfénnyel van ellátva.

Fogyasztás: 1850 - 2150 W

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X