Sencor Botmixer SHB 5001BK

cikkszám: SHB 5001BK
Normál kiszállítás: december 1 - december 3
17 500Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Botmixer SHB 5001BK:

Botmixer 4 az 1-ben, mely rozsdamentes toldalékkal van ellátva a forró alapanyagok mixeléséhez, illetve fokozatmentes fordulatszám szabályozással a hatékony munka érdekében. Ergonimikus kialakítású.

Tartozékok : - 800 ml-es mixelő edény fedéllel - 500 ml-es aprító edény, rozsdamentes késegységgel és fedéllel - rozsdamentes habverő szárak - 1250 ml-es aprító edény.

Hálózati vezeték hossza: 1,2 m

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X