Sencor Botmixer SHB 5501CH

cikkszám: SHB 5501CH
Normál kiszállítás: december 1 - december 3
24 150Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Botmixer SHB 5501CH:

A Botmixer 9 az 1-ben, mivel számos kiegészítővel rendelkezik, így több munkafolyamatban is használható. Extra csendes 1 000 W-os motorral van felszerelve. Fokozatmentes fordulatszám szabályozás. Ergonomikus markolat van kialakítva. A rozsdamentes toldalék lehetővé teszi a  forró alapanyagok mixelését is. 

Tartozékok:  - 800 ml-es mixelő edény fedéllel - 500 ml-es aprító edény, rozsdamentes - késegységgel és fedéllel - 1250 ml-es aprító edény, rozsdamentes késsel - Többfunkciós aprító edény, 1250 ml, 3 daráló tárcsával (darál, szeletel, aprít) - Rozsdamentes habverő szárak

Hálózati vezeték hossza: 1,2 m

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X