Sencor Elektromos Kontakt Grill SBG 107WH

cikkszám: SBG 107WH
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
13 540Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Elektromos Kontakt Grill SBG 107WH: 

Ez az elektromos asztali grill teljesíti az egészséges grillezés feltételeit, hiszen olaj hozzáadása nélkül is használható.

Két különböző grillező felület kombinációja: - egyenes (zöldség, tojás, szalonna, pirított kenyér, burgonya, dolka stb. grillezéséhez.) - bordázott (steak, hal, füstöltáru stb. grillezéséhez)

Tapadásmentes felületi kivitel a grill-lapokon, így könnyű a tisztítása.  Tekerőgombos szünetmentesen szabályozható termosztát van benne.  Túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva.

Nagy grillező felület, melynek mérete : 47 x 31 cm

Teljesítmény 2300 W

Tápkábel hossz: 1,0 m

Méret termosztát nélkül (szél x mély x mag): 596 x 344 x 74

Tömeg: 3,1 kg

   

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X