Sencor Elektromos Kontakt Grill SBG 2051BK

cikkszám: SBG 2051BK
Normál kiszállítás: december 1 - december 3
10 685Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Elektromos Kontakt Grill SBG 2051BK:

Kontaktgrill Stílusos nemesacél design külsővel. Könnyű és hordozható, illetve tapadásmentes grillező felület igazán hatékonnyá teszi, ezt a terméket. 

A grillező lap méretei (szélesség × mélység): 22,5 × 15 cm

Megfelel az egészséges grillezés feltételeinek, mivel olaj és zsír hozzáadása nélkül is használható. Kihúzható zsírfogó tálca a könnyű tisztítást teszi lehetővé. A csúszásmentes talpak, a biztonságos használatot teszi lehetővé. Teljesítmény: 1000 W 

Hálózati vezeték hossza: 75 cm Méret zárt állapotban (szélesség × mélység × magasság): 314 × 235 × 135 mm

Tömeg: 1,62 kg

Feszültség és frekvencia 230 V, 50/60Hz

   

   

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X