INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25000.-FT FELETTI RENDELÉSEKRE!

Sencor Elektromos Panini Sütő SPG 3100WH

cikkszám: SPG 3100WH
Normál kiszállítás: október 25 - október 27
6 885Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Elektromos Panini Sütő SPG 3100WH:

A grillező bordák elvezetik a zsiradékot és a vizet. A tapadásmentes grillező felület a hatékony munkát teszi lehetővé. Kivehető zsírfogó tálca a higiénikus használatot teszi lehetővé. Egyenletes nyomást biztosító paralelogramma mechanizmust biztosít. Automatikus hőmérséklet szabályozás, kijelző lámpával. Papír törlőkendővel egyszerűen tisztítható. Hálózati vezeték tárolása a talpban.

Túlfűtés elleni védelem (hőbiztosíték).

Teljesítményfelvétel: 1000 W

A grillező lap méretei (szélesség × mélység): 26 × 17,6 cm

Könnyű és hordozható,és megfelel az egészséges grillezés feltételeinek, mivel olaj és zsír hozzáadása nélkül is használható.

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X