Sencor Gyümölcsszeletelő és Reszelő SSG 3500WH

cikkszám: SSG 3500WH
Normál kiszállítás: november 29 - december 1
10 685Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Gyümölcsszeletelő és Reszelő SSG 3500WH:

Speciális zöldség-gyümölcs szeletelő és reszelő gép. Szeletel, vág és reszel Tartozékok: 5 darab cserélhető szeletelő tartozék, a tökéletes munkához: Vékony szeletelő, például vékony burgonyaszeletek, ételek díszítéséhez használható zöldség- és gyümölcsszeletek készítéséhez. 

Hullámos szeletelő, ételek díszítéséhez is használható zöldség- és gyümölcs-hullámok készítéséhez. 

Durva reszelő, leves zöldségek reszeléséhez, burgonyapogácsa készítéséhez, vagy saláta zöldségek és gyümölcsök durva reszeléséhez. 

Finom reszelő, saláta zöldségek és gyümölcsök finom reszeléséhez, sajtos vagy zöldséges krémek készítéséhez

Nagyon finom reszelő, kókusz, mandula, diófélék darálásához, vagy zsemlemorzsa készítéséhez

Modern, ergonomikus és helytakarékos formatervezés. A zárt konstrukciónak köszönhetően könnyen tisztítható. Csendes működés jellemzi. Csúszásmentes lábakkal van felszerelve a biztonságos munkavégezéshez.

Teljesítményfelvétel: 150 W

Tápfeszültség és frekvencia 220 - 240 V, 50/60 Hz

Méretek: 24,5 × 22,5 × 19,5 cm

Tömeg: 1,2 kg

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X