Sencor Indukciós Főzőlap SCP 5304WH

cikkszám: SCP 5304WH
Normál kiszállítás: december 1 - december 3
32 225Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Indukciós Főzőlap SCP 5304WH:

Indukciós kétzónás főzőlap, mely speciális üvegkerámia felületel van elátva a könnyű és higiénikus karbantartás érdekében. Valamennyi folyamat mikroprocesszoros vezérlésű.

 Két független indukciós főzőzóna található rajta, melynek átmérői 145 és 167 mm, tehát 12 - 19 cm átmérőjű edényekhez alkalmas.

Az edények automatikus érzékelése, illetve nagyméretű, könnyen olvasható LCD-kijelző teszi még praktikusabbá.  

10 előre beállított főzőfokozat: kis főzőzóna 200 - 1300 W között, a  nagy főzőzóna 200 - 1600 W között.

Időzítő a késleltetett kikapcsolás aktiválásához 1 - 180 perc között, percenkénti lépésekben állítható be.

Csúszásmentes talpak, segítik a biztonságos használatot.

Magas biztonsági szint: A Mikroprocesszorral vezérelt hűtőventilátor automatikusan kapcsol be és ki a főzőlap hőmérsékletétől függően.

Teljesítményfelvétel 2900 W

A tápkábel hossza: 1,4 m

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X