Sencor Kenyérsütő SBR 1032SS

cikkszám: SBR 1032SS
Normál kiszállítás: december 1 - december 3
18 925Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Kenyérsütő SBR 1032SS:

A kenyérsütő teljes mértékben automata működésű házi kenyérsütő, így nagyon egyszerű vele a munka.  A kék háttér világítású LED kijelző mutatja a hátralévő sütési időt.

Ezen kívül egyedi programokkal van ellátva dzsem- és lekvár főzéshez is, illetve egyedi program kizárólag tészták készítéséhez (pl. pizzához, bagetthez, kiflihez, fánkhoz, stb.)

Melegen tartó funkció a sütés befejezését követően akár 60 percig, hiszen a  hőszigetelt, dupla burkolat stabilan tartja magában a hőt.

Könnyű tisztítani, illetve biztonságos hiszen csúszásmentes talpai vannak. 

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X