Sencor Konyhai Robotgép STM 42BL

cikkszám: STM 42BL
Normál kiszállítás: december 1 - december 3
67 225Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Konyhai Robotgép STM 42BL:  

A Konyhai Robotgép robusztus, teljesen fém ház fém tartozékokkal. Planetáris keverő rendszer biztosítja, hogy a tál tartalma teljesen összekeveredjen.

Kapacitása 1.5kg / tészta elkészítésére is képes, illetve akár 8 tojás fehérjét is felver. A rozsdamentes acél tál, 2 fogantyúval van ellátva a könnyű kezelhetőség érdekében. 8 sebességfokozattal lett ellátva, hogy sokféle élelmiszernek megfeleljen.

A Bajonett tartozék rögzítő rendszer könnyű cserét és levételt tesz lehetővé. A tál és tartozékok könnyen tisztíthatók, hiszen akár mosogatógépben is elmoshatók.

Csúszásmentes talp biztosítja a stabilitást működés közben.

Hőbiztosítékkal van ellátva túlmelegedés ellen.

Tartozékok: Keverő szár, Habverő (krémekhez, tojás fehérjéhez, stb.), Dagasztó szár (nehéz, kemény, élesztős tésztákhoz), Húsdaráló fej, kétféle – durva: 8mm és finom: 3mm, Kolbász töltő (kolbászhoz, hurkához), Szeletelő és aprító 3 cserélhető fejjel durva vagy finom daráláshoz és szeleteléshez

Teljesítmény: 1000 W

 

   

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X