Sencor Multifunkciós Halogén Sütő SMH 330

cikkszám: SMH 330
Normál kiszállítás: december 1 - december 3
13 540Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Multifunkciós Halogén Sütő SMH 330:

Térfogata: 12 liter

Az ételek elkészítése háromszor gyorsabb, mint rendes sütőben 60%-kal kisebb energiafogyasztás mellett, de íz ugyan az marad.

 A Multifunkciós Halogén sütő 6 funkciót  tartalmaz: • sütés (hús, pizza, hasábburgonya, kalács, sütemény) • főzés (virsli, tojás, tenger gyümölcsei) • grillezés (hús, zöldség) • párolás • pirítás • kiolvasztás

Kivehető az üvegedény a könnyű karbantartás érdekében. 

Az útmutató népszerű recepteket tartalmaz.

Tartozékok: alacsony rost, magas rost fogó , a forró serpenyő kivételéhez Maximum fogyasztás 1400 W

Méretek: 405 x 335 x 340 mm

Tömeg: 6,0 kg

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X