Sencor Turmixgép SBL 5371BK

cikkszám: SBL 5371BK
Normál kiszállítás: december 3 - december 7
15 995Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Turmixgép SBL 5371BK:

A Turmix gép 1,7 l-es üveg mixelő edénnyel van ellátva. Kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült kések, amelyek kivehetők, így a mixelő edény tisztítása egyszerű és biztonságos.

A három darab rozsdamentes kés: 1 darab négy pengével, 2 darab két pengével: - Fogazott késpenge a gyógy- és fűszernövények aprításához - a sima késpenge kávé és diófélék darálásához.

A fedélben található adagoló torok és töltőcső nyílás biztonságossá teszi a folyamatos alapanyag adagolást. A biztonsági kapcsoló megakadályozza a bekapcsolást, ha a mixelő edény nincs helyesen felhelyezve.

A levehető tartozékok mosogatógépben is elmoshatók. 

Hálózati vezeték hossza: 120 cm 

Teljesítményfelvétel: 500 W  

 

   

   

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X