Sencor Vízforraló

cikkszám: SWK 1010WH
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
3 245Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Vízforraló:

Térfogata:  1 L 

Mindkét oldalon vízszint jelző található. Ergonomikus markolat teszi lehetővé a biztonságos használatot. A higénikus használatot a kivehető és mosható, vízkő és szennyeződés elleni szűrő teszi lehetővé. Rozsdamentes acél fűtőlapból, és rejtett fűtőspirállal készült. Biztonsági fedélzár a maximálisan biztonságos használathoz.

Kétszeres biztonság: - túlmelegedése elleni védelem, a víz nélküli bekapcsolás esetén, - automatikus kikapcsolás a forráspont elérése után. Hálózati vezeték tárolása a talpban.

Teljesítményfelvétel: 900-1100 W Feszültség és frekvencia: 220-240 V, 50 Hz

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X