Sencor Vízforraló SWK 1052RD

cikkszám: SWK 1052RD
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
6 490Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Vízforraló SWK 1052RD:

Űrtartalom: 1 L 

A vízforraló vízszint-ellenőrző indikátorral van ellátva. Tápkábel-tartó a talpba van építve. Biztonsági zárral ellátott fedél teszi leehtővé a biztonságos használatot.  Kivehető, így könnyedén tisztán tartható vízkőmentesítő és tisztító szűrő van benne. Nemesacél fűtőtalp fedett fűtőegységgel.

Kettős biztonsági rendszer: - Túlhevülés elleni védelem víz nélküli bekapcsolás esetére, illetve  - Automatikus kikapcsolás az alapról történő eltávolítás esetén.

Teljesítmény: 2000 W

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X