Sencor Vízforraló SWK 1580BK

cikkszám: SWK 1580BK
Normál kiszállítás: november 29 - december 1
13 065Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Vízforraló SWK 1580BK:

Az üveg vízforraló térfogat: 1,5 l 

Minőségi német Schott üvegből és rozsdamentes acélból készült. A kivehető és mosható szűrő a szennyeződések és lerakódások felfogására , illetve a higiénikus használatra szolgál. 

Megfelelő halláskorlátozott ügyfelek számára is, mivel üzemmód fényjelzéssel van ellátva. Speciálisan formatervezett csöpögésmentes kiöntőnyílása teszi még praktikusabbá.

Háromszoros biztonsági védelem: Túlmelegedés elleni védelem víz nélküli bekapcsolás esetén,  Önműködő kikapcsolás, ha leveszi a talpról , Önműködő kikapcsolás a forráspont elérése után. A

Fogyasztás: 2200 W

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X