Sencor Vízforraló SWK 1731WH

cikkszám: SWK 1731WH
Normál kiszállítás: december 3 - december 7
6 885Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Vízforraló SWK 1731WH: 

Térfogat 1,7 l

Vízszint-jelzés található az oldalán. Kivehető és mosható szűrő a szennyeződések és lerakódások felfogására szolgál. Tápkábel tároló a talpban. Fűtőtest alj nemesacélból, rejtett fűtőspirállal készül. Speciálisan tervezett csöpögésmentes kiöntőnyílás.

Háromszoros biztonsági védelem: • Túlmelegedés elleni védelem víz nélküli bekapcsolás esetén • Önműködő kikapcsolás talpról levétel esetén • Önműködő kikapcsolás a forráspont elérése után.

Teljesítmény: 2000 W

Tömeg: 895 g

   

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X