Sencor Vízforraló SWK 30WH

cikkszám: SWK 30WH
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
6 490Ft
KÉSZLETHIÁNY

Sencor Vízforraló SWK 30WH:

A prémium vízforraló kétoldali vízszintjelzővel van ellátva. Különleges kialakítású cseppmentes kiöntőnyílás jellemzi a terméket. Űrtartalom: 1.5l Kivehető és mosható extra finom szennyeződés és vízkő szűrővel van felszerelve. Nemesacél melegítő alj, fedett fűtőspirállal. Könnyen, a fogantyú felső részén elhelyezett gombbal nyitható fedő. 

Tripla biztonsági rendszer: • Túlmelegedés elleni védelem víz nélküli bekapcsoláskor • Automatikus kikapcsolás talpról levételkor • Automatikus kikapcsolás a forráspont elérésekor

Be/kikapcsoló gomb háttérvilágítással

Alkalmas hallássérült felhasználóknak, mivel működésjelező fénnyel van ellátva.

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X