INGYENES KISZÁLLÍTÁS AUGUSZTUS 21-IG!

Lépegető mozgásfejlesztő 4 db-os

cikkszám: 48756
Normál kiszállítás: augusztus 19 - augusztus 24
7 995Ft
+ -

Lépegető mozgásfejlesztő 4 db-os:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

A mozgásfejlesztő játékok minden gyerek számára hasznosak és szükségesek. Ez a lépegető szett pedig azon túl, hogy fejleszti a gyerekek mozgáskoordinációját és egyensúlyérzékét, kifejezetten mókás és vicces. Akár többen is játszatják, sőt, ha ketten állnak a deszkákra, úgy még nagyobb kihívás a tappancsok mozgatása egyszerre.
Érdemes először egyedül kezdeni, a kis deszkán lévő bujtatóba rögzítjük a lábfejet, majd a kifeszített zsinórok segítségével elkezdünk lépegetni előre. Ugye, hogy nem is olyan egyszerű? Elsőre nehéznek tűnhet, de ha odafigyelünk és koncentrálunk, rájövünk a lépegetés titkára. Ha már a kéz-láb koordináció megfelelően működik, a kis deszkákat össze lehet pattintani és indulhat a páros gyakorlat. A lépegetővel akár házi versenyt is lehet csinálni, ki jut el hamarabb a célig a kis deszkákon lépegetve? Szükség lesz a gyermek figyelmére, koncentrációjára és a társakkal való együttműködésre.
A dupla deszkák mérete: 12x75 cm

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X