INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25000.-FT FELETTI RENDELÉSEKRE!

Fieldmann Lombszívó / lombfúvó FZF 4010-E

cikkszám: 50001422
Normál kiszállítás: szeptember 23 - szeptember 27
12 990Ft
KÉSZLETHIÁNY
  • Lombszívó / lombfúvó 2600 W teljesítményű elektromotorral és teljesítményszabályozással.
  • 45 l térfogatú zsák

Lombszívó / lombfúvó FZF 4010-E:

Minőség: 1 Osztály

Tömege: 3,5 kg

2600 W teljesítményű elektromos motor, 3 funkció - lombszívás, lombfúvás, aprítás, akár 250 km/h sebességű légtovábbítás, illetve 10,7 m3 / perc szívóerő jellemzi a FZF 4010-E típusú elektromos lombszívó / Lombfúvót.

A felaprított levél gyorsabban bomlik le, így komposztáláshoz is ideális. A nagyobb területeken is kényelmes használatot kerék és vállpánt biztosítja.

   

Like ItTweet It

Kolibri Garden Webáruházban megtalálhatod a számodra ideális kerti gépet, vagy szerszámot, amivel otthonodat és a kertedet szebbé varázsolhatod. Webáruházunkban a hosszas sorbaállást elkerülheted, csak egy kattintás és megrendelheted az általad kiszemelt terméket. A Fieldmann termékek megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek,és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet. Kerti gépek és barkácsszerszámok kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paraméterekkel. Sencor háztartási és elektronikai Webáruház. Sencor elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás, de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. A sencor termékek jó Választás az Ön otthonába is, hogy a hétköznapok könnyebbé váljanak.

 

X